EPA
Volledig scherm
© EPA

Jacht op Romelu Lukaku is geopend: Jose Mourinho zet hem tegen ex-club op de bank

Premier League‘We need to talk about Big Rom’. En of er over Romelu Lukaku (25) de voorbije dagen is gepraat in Engeland. Onderwerp van discussie, onderwerp van spot ook. Zijn trainer neemt het echter voor hem op. José Mourinho laat zijn spits (z)onder vuur naar eigen zeggen niet vallen, maar zet hem toch op de bank.

181 reacties

  • Gerry Cle

    5 jaar geleden
    Onbegrijpelijk dat Manchester United blijft tolereren dat Mourinho hun, ooit zo geroemde, ploeg naar de middelmaat loodst.
  • didier de coster

    6 jaar geleden
    zelfs op die bank zit hij echt lomp
  • Dave Janssens

    6 jaar geleden
    Peter D’Hanis Lukaku is fysiek sterk en Duitsland een fysiek sterke competitie. Het is hélemaal niet uit de lucht gegrepen dat hij daarin mogelijks beter tot zijn recht komt, temeer omdat ze daar het soort voetbal spelen dat hem wel's zou kunnen liggen.
  • Jan Janssens

    6 jaar geleden
    hahaha, "bij een goeie aanvallende Duitse ploeg", dewelke zou dat wel moeten zijn? In de sterke Duitse competitie raakt hij nog minder ballen dan hij nu al doet, daar moeten ze van "big Rom" niet weten.
  • danny janssens

    6 jaar geleden
    Als Lukaku de best scorende spits is , dan is dit omdat de ploeg errond de beste is die er ooit geweest is. Geef Batsman evenveel kansen en spelminuten bij de duivels en hij werkt de missers van Lukaku ook nog 'ns in doel. Mourinho of niet , dit seizoen valt die door de mand.