Westerlo boekt deugddoende zege op bezoek bij Lommel

KVC Westerlo is er zondag na vier puntloze wedstrijden eindelijk weer in geslaagd om punten te pakken. Op het veld van co-leider Lommel SK boekten de Kemphanen een 0-1 zege na een omgezette strafschop in de tweede helft van Rommens.

bap

Een strafschopdoelpunt van Nicolas Rommens heeft Westerlo eindelijk nog eens een overwinning opgeleverd. In een matige vertoning besliste de middenvelder zo de wedstrijd vanop de stip.

Westerlo kwam aan de Gestelsedijk wel goed weg, want voor rust waren de beste kansen voor de thuisploeg en na de pauze liet topschutter Rocha het na om - ook vanop de stip - de score te openen. Westerlo pakt na een 0 op 12 nog eens de drie punten en houdt aansluiting met de top vier, bovenaan ziet Lommel KV Mechelen alleen leider worden.

EINDSTAND. Lommel SK-KVC Westerlo: 0-1