Twitter
Volledig scherm
© Twitter

School bant boekentassen, student gebruikt microgolfoven in de plaats

12 reacties

  • René Lippeveld

    6 jaar geleden
    Men moet toch àltijd kunnen uitleggen waarom men een bepaalde maatregel neemt, in of buiten de school. Ik werkte zelf in het onderwijs, mijn leven lang, en begrijp niet waar sommige schooldirecties het blijven halen. Bovendien, met alle respect, dit kan toch enkel maar in een Engelse kop opkomen. Hoop ik.
  • marie-claire de bosscher

    6 jaar geleden
    stuur dan die ene die onnozel doet met zijn rugzak weg, probleem opgelost, hoe kun je nu al die spullen in je handen houden zonder iets te verliezen ?
  • Ludwig VdB

    6 jaar geleden
    In de school waar ik ging waren boekentassen al verboden in de jaren 70. Wij hadden een opbergbank in de studiezaal en namen alle boeken die nodig waren voor een halve dag mee met een elastiek er rond. De elastiek werd geleverd door de school. Geen gesleur met boekentassen, geen hinder in de doorgangen en geen rugklachten. Goede en propere oplossing.Het waarom weet ik niet want wij waren in die tijd niet zo opstandig. Men zegde het ons en wij voerden uit.
  • Jan Lemmens

    6 jaar geleden
    Dat symbolen van één of andere radicale godsdienst verboden worden, kan ik nog begrijpen. Maar rugzakken...
  • Bruno Draulans

    6 jaar geleden
    Als een school boekentassen verbiedt, moet het wel voor een alternatief geven zoals vb cursussen digitaal. De jongen heeft wel een punt.