© Red Bull Racing

Max Verstappen tijdens GP van Mexico verkozen tot 'Driver of The Day'

Op zaterdag moest Max Verstappen zichtbaar teleurgesteld genoegen nemen met een tweede plaats op de grid maar tijdens de race was het dan wel raak, hij werd bovendien door de fans verkozen tot 'Driver of The Day'.

F1journaal.be

Max verstappen won de race naar de eerste bocht en de jonge Nederlander stond de leiding van de race vervolgens niet meer af. Hij was dan ook op weg naar een solide overwinning. Net als vorig jaar schreef Verstappen de GP van Mexico dus op zijn naam, wat zoveel betekende als zijn vijfde overwinning en zijn twintigste podium in de F1.

Ook de F1-fans wisten deze prestatie te appreciëren en ze verkozen hem tot 'Driver of The Day'. Het is de vijfde keer dat Verstappen dit jaar verkozen wordt tot “driver of the day.” Ook in Oostenrijk, Singapore, Rusland en de VS viel hem deze eer te beurt.

Overzicht winnaars 'Driver of The Day-award':GP van Australië: Fernando AlonsoGP van Bahrein: Pierre GaslyGP van China: Daniel RicciardoGP van Azerbeidzjan: Charles LeclercGP van Spanje: Lewis HamiltonGP van Monaco: Daniel RicciardoGP van Canada: Sebastian VettelGP van Frankrijk: Sebastian VettelGP van Oostenrijk: Max VerstappenGP van Groot-Brittannië: Lewis HamiltonGP van Duitsland: Lewis HamiltonGP van Hongarije: Daniel RicciardoGP van België: Sebastian VettelGP van Italië: Kimi RaikkonenGP van Singapore: Max VerstappenGP van Rusland: Max VerstappenGP van Japan: Daniel RicciardoGP van de Verenigde Staten: Max VerstappenGP van Mexico: Max Verstappen

Meer F1-nieuws op F1journaal.be:

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer