photo news
Volledig scherm
© photo news

Drie personen geëvacueerd bij gebouwbrand in Schaarbeek

In Schaarbeek heeft een brand afgelopen nacht ernstige schade toegebracht aan een gebouw op de Leuvensesteenweg. Dat melden verschillende media en het nieuws wordt bevestigd door het Brusselse parket. Drie personen moesten door de brandweer geëvacueerd worden maar gewonden vielen er niet. Het parket laat de oorzaak van de brand onderzoeken.

0 reacties

  1. KIJK. Paralympische wielrenners uit Gaza rijden kwalificatiewedstrijd in Oostende: “Zelfs al vernielen ze de hele Gazastrook, wij fietsen door!”

    KIJK. Paralympi­sche wielren­ners uit Gaza rijden kwalifica­tie­wed­strijd in Oostende: “Zelfs al vernielen ze de hele Gazastrook, wij fietsen door!”

    Op bovenstaande beelden is te zien hoe de ‘Gaza Sunbirds’ rijden door vernielde steden in de Gazastrook. De paralympische wielrenners trainen er voor een belangrijke kwalificatiewedstrijd in... Oostende. Daar zullen ze deelnemen aan de wereldbekerwedstrijd paracycling in de hoop zich te plaatsen voor de Paralympische Spelen in Parijs. De atleten verloren een been tijdens eerdere protesten in Gaza.
  2. KIJK. Melissa Depraetere (Vooruit) op haar eerste 1 mei-viering als voorzitter: “Verre van mijn grote droom om met N-VA samen te werken, maar ben realistisch”

    KIJK. Melissa Depraetere (Vooruit) op haar eerste 1 mei-vie­ring als voorzitter: “Verre van mijn grote droom om met N-VA samen te werken, maar ben realis­tisch”

    Op 1 mei, oftwel de dag van de arbeid, zet elke politieker z’n beste beentje voor. Nu 1 mei dit jaar in het midden van de kiescampagne valt, worden er nog meer beloftes gedaan dan andere jaren. Wij volgden met VTM NIEUWS Vooruit-voorzitster Melissa Depraetere. Bij haar eerste stop in Bredene wordt ze heel hartelijk ontvangen. Daar heeft Vooruit dan ook een absolute meerderheid. Daarna vertrekt ze naar Oostende voor de grote 1-mei stoet. Ze neemt er een duidelijk standpunt in op het vlak van pensioenen: “Wie op zijn 18 jaar is beginnen met werken, moet op zijn 60ste kunnen stoppen met een volwaardig pensioen.”