Kathleen Aerts heeft geen tijd meer om naar België te komen.
Volledig scherm
Kathleen Aerts heeft geen tijd meer om naar België te komen. © Steven Richardson

Ex-K3’tje Kathleen Aerts slaat een nieuwe weg in: “Ik ben nu officieel met pensioen als zangeres”

Showbizz“Een mens moet soms keuzes maken in het leven.” Ex-K3-zangeres Kathleen Aerts (40) krijgt het werk voor haar reisbureau in Zuid-Afrika amper gedaan, en dus komt ze dit jaar niet naar België voor haar sinterklaasshows.

2 reacties

  • Jurgen Van Den Bergh

    6 jaar geleden
    Ze moet maar zien dat Stevie Wonder haar geen proces aandoet wegens het gebruiken van dezelfde naam als de zijne. Tot nu toe weet die man waarschijnlijk nog van niks, maar als ze in Amerika gaan reclame maken...
  • DANNY WITTEVRONGEL

    6 jaar geleden
    Echt jammer , was voor mij de beste zangeres van de oude K3. Haar vertrek luidde de zwanenzang van K3 in. Nu wordt K3 enkel nog kunstmatig in leven gehouden, omdat het veel poen opbrengt.
  1. ‘Sing Again’-kandidaat Pim Symoens: “Zonder mij was er wellicht nooit sprake geweest van ‘Blokken’”
    Mediawatchers

    ‘Sing Again’-kandidaat Pim Symoens: “Zonder mij was er wellicht nooit sprake geweest van ‘Blokken’”

    Hij werd in 2005 na zijn finaleplaats in de talentenschool ‘Star Academy’ gebombardeerd tot opvolger van Koen Wauters, maar eigenlijk zal Pim Symoens vooral in de Vlaamse tv-geschiedenis worden ingeschreven als de jongen die ervoor zorgde dat Vlaanderen ‘Blokken’ kreeg. “Ik had zolang bij mijn ouders gezaagd voor een GameBoy. Toen ze bezweken voor mijn gezaag, was het vooral mijn vader die Tetris speelde en zo op het idee van Blokken kwam. De rest is tv-geschiedenis”, zo vertelt Pim Symoens in de podcast ‘HLN Mediawatchers’.
  2. ‘H4Z4RD’ met Dimitri Vegas krijgt release in VS én Hollywood-remake: “Dat maakt slechte Vlaamse bioscoopcijfers goed”
    film

    ‘H4Z4RD’ met Dimitri Vegas krijgt release in VS én Hollywood-remake: “Dat maakt slechte Vlaamse bioscoop­cij­fers goed”

    Een première in Hollywood, en daarna in élke Amerikaanse grootstad in de bioscoop. Actiekomedie ‘H4Z4RD’ schakelt in wereldwijde versnelling, en dat bijna twee jaar na de release in Vlaanderen. “Zeer bijzonder voor een film die niet het standaardtraject heeft afgelegd”, reageert hoofdrolspeler Dimitri Vegas (41). Hij verklapt ook dat er een Amerikaanse remake aankomt. “Het verhaal speelt zich dan niet af in Antwerpen, maar Los Angeles.”