Vanaf morgen mag deze treinbegeleidster een GAS-boete uitschrijven, al zal ze daarvoor wel een naamkaartje moeten opspelden.
Volledig scherm
Vanaf morgen mag deze treinbegeleidster een GAS-boete uitschrijven, al zal ze daarvoor wel een naamkaartje moeten opspelden. © Photo News

Treinbegeleiders mogen GAS-boetes uitschrijven maar moeten wel naamkaartje dragen

Vanaf morgen zullen treinbegeleiders administratieve geldboetes mogen uitschrijven voor overlast. Keerzijde van de medaille is wel dat ze daarvoor een naamkaartje moeten dragen. Dat zien ze niet echt zitten.

44 reacties

  • Gaston Miar

    5 jaar geleden
    Noem eens iets dat in België wel nog goed functioneert?
  • johan vankeirs

    5 jaar geleden
    Het is misschien niet mooi om te zeggen maar geef die mensen een nr ipv de naam.Door de naam te vermelden kunnen en zullen afrekeningen volgen.Zorg in de eerste plaats dat ze hun werk veilig en zorgvuldig kunnen doen.Het zal niet zo vlot verlopen en meestal staan ze er alleen voor.
  • JAN krommentak

    5 jaar geleden
    zet tegelijk hun telefoon nr en hun adres erbij dat is makkelijker om ze achteraf thuis op te zoeken ! hoe vinden ze het uit ?
  • Dirk Vregels

    5 jaar geleden
    Nou en? Noem iedereen "R. De Leeuw" en aan het werk.
  • Dan Midden

    5 jaar geleden
    waarom geen mobiele interventieploegen op het openbaar vervoer laten stappen. Veel ex-para's zijn op hun 50 nog sterk genoeg om "jongeren" hardhandig van de trein te halen als ze voor problemen zorgen!