Thinkstock
Volledig scherm
© Thinkstock

“Ga in een hoekje staan en begin zachtjes te wenen”: 129 versiertips voor vrouwen uit de jaren ‘50

BizarTijden veranderen, en maar goed ook. Anders zat u als vrouw misschien nog altijd onderdanig achter het fornuis te wachten tot manlief van zijn werk terugkeert. In uw mooiste kleedje bovendien, want natuurlijk kan hij een verzetje gebruiken. En zo’n frisse pint na een ‘drukke werkdag’, dat heeft hij toch ook zeker wel verdiend?

17 reacties

  • anita marquez

    5 jaar geleden
    Een heleboel van die tips volgen zorgt wel dat je een boeiend leven hebt, uit je comfortzone komt, en je nog best amuseert. Cursussen volgen, golf spelen, een baan in het buitenland, reizen, mensen aanspreken met allerlei maffe excuses, leren een autoband verwisselen, enz. Misschien blijkt dan dat dat trouwen uiteindelijk niet meer zo dringend is. Mission accomplished!
  • Tom De Bondt

    5 jaar geleden
    Nu gelden die regels niet meer en zijn er nog nooit zoveel alleenstaanden geweest...
  • Katia Mistianes

    5 jaar geleden
    Dit ziet er veel plezanter uit dan solliciteren!
  • Nico Herbots

    5 jaar geleden
    hoe denigrerend, zowel voor vrouwen als voor mannen. Wie vindt dat een vrouw gedienstig en gehoorzaam moet zijn, een tip, ga er een kopen in Thailand - maar let op je centen. Of koop een hond, geen gezaag of geklaag en je mag commanderen zoveel je wil.
  • Gino Denil

    5 jaar geleden
    Eigenlijk is het een handleiding manipuleren. Alleen een domme vent vindt dat heerlijk omdat hij denkt dat het onderdanigheid en dienstbaarheid is. Het soort dat er een tijdje over doet om zich later te realiseren dat ze er met de kinderen, het huis, het spaargeld en een alimentatieregeling van door is.