AP
Volledig scherm
© AP

Al 1 miljoen Venezolanen gevlucht naar buurland Colombia

BuitenlandColombia heeft in 2018 al meer dan 1 miljoen vluchtelingen uit het buurland Venezuela opgevangen. Dat blijkt uit cijfers die de Colombiaanse migratiedienst vandaag heeft bekendgemaakt.

11 reacties

  • Christine Laevers

    6 jaar geleden
    Interessant fenomeen. Het doet me denken aan de migratieschepen van Europa naar de VS. en Ellis Island. Doorheen de geschiedenis zijn vele volkeren gemigreerd. Toen er nog plek was en ten koste van de originele bevolking. De situatie is nu anno 2018 veel prangender. Overbevolking ?
  • Julien Cuypers

    6 jaar geleden
    Pak die regeringen daar aan, ipv ze nog meer te sponseren. Heel de wereld blijkt te verhuizen, dit is GEEN oplossing!
  • Patrick Coens

    6 jaar geleden
    eerst eens alles een plaats geven , dat dit land naar de verdoemenis is door coruptie en schandalen ,die mensen stroom kan men niet aan punt een amerika zal dit niet toelaten dat ze binnenkomen en dan wat gaan ze dan doen ? rijkdom is er daar genoeg (olie) gaan ze militair ingrijpen ? gaan ze die regeringen tot de orde roepen ? dan is er een militair conflict niet uitgesloten en wie gaat het doen ? amerika ?
  • Hugo Willems

    6 jaar geleden
    De politiek-correcte media weigeren om man en paard te noemen : Venezuela is naar de verdoemenins omdat het door socialisten geregeerd wordt
  • Emile De Smedt

    6 jaar geleden
    Nog zo een land waar onze media op de neus liepen.Enfin,de links gestoorden.Eens te meer fiasco.Blijkbaar zijn al die hooggeprezen landen waar links alooi plak zwaaiden aan het leeglopen.Wij zullen maar opdraaien voor gedoe.Enkele Trump's meer om wat orde op zaken te stellen.