BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Advocaat van prins Laurent hekelt nieuwe directeur van Nationale Bank: “Vanackere mogelijk betrokken bij verdwenen 5 miljard”

De regering wil Steven Vanackere benoemen tot directeur van de Nationale Bank, terwijl het nog onduidelijk is of Vanackere, als toenmalig minister van Financiën, betrokken was bij het wanbeheer van de bevroren tegoeden van Libië tijdens de burgeroorlog. 

67 reacties

  • lilianne van neylen

    5 jaar geleden
    Wat een gesjoemel! Schandalig en intriest voorBelgie. Ik ben beschaamd in hun plaats!
  • Wilfried Vanden Berg

    5 jaar geleden
    En dan nu naar de rechtbank,met een rechter die dankzij CD&V benoemd is geworden,en de kous is af. Zaak verticaal geklasseerd . En meneer kan rustig verder sjoemelen.
  • Jan Van Rompaey

    5 jaar geleden
    De corruptie viert hoogtijd.
  • J. VAN SCHUERBEECK

    5 jaar geleden
    Zitten daar al geen graaiers genoeg ? Vergeleken met het buitenland is onze dierbare Nationale Bank overbevolkt. Een land gelijk het onze met bijna geen staatsschuld kan zich dit folieken best permitteren.
  • Karel Valgaern

    5 jaar geleden
    Hier is inderdaad sprake van vriendendienst vanwege nva. Want iedereen heeft het over SV, maar JVO is sinds 2014 minister, dus ook hij heeft boter op het hoofd. Dit is gewoon bescherming. cd&v wil SV op dat postje, en in ruil word ook JVO beschermd. Achterkamerpolitiek van 2 super trado partijen!