Gianni Infantino.
Volledig scherm
Gianni Infantino. © REUTERS

‘Football Leaks’ schiet met scherp: “FIFA-voorzitter Gianni Infantino hielp PSG en Man City om financiële regels te omzeilen” - “Super League in de maak”

Buitenlands voetbalCristiano Ronaldo, Lionel Messi, Luka Modric, José Mourinho: allen zijn ze al aan de galg ‘gelekt’ door Football Leaks. De klokkenluiderwebsite bracht in samenwerking met het Duitse ‘Der Spiegel’ een reeks nieuwe onthullingen uit. Daarbij worden onder meer FIFA-voorzitter Infantino, Bayern München, Manchester City en PSG niet gespaard...

46 reacties

  • eric debanne

    5 jaar geleden
    Net als Blatter destijds even corrupt smerig FIFA voorzitter ...
  • jozef van riel

    5 jaar geleden
    Blatter vervangen door Infantielo was dus 'lood door oud ijzer' vervangen!!!!
  • Maurice Keukelaers

    5 jaar geleden
    Als men ziet welke astronomische bedragen er rondgaan in de hoogste gelederen van het voetbal, hoeft het toch niet te verbazen dat daar corruptie heerst die we ons zelfs niet kunnen voorstellen. Daar zijn de onthullingen in België klein bier tegen.
  • Henri Troyat

    5 jaar geleden
    Van drugscriminelen wordt terecht het verkregen fortuin afgepakt. Voor criminaliteit in het voetbalmilieu riskeer je... ja wat riskeer je eigenlijk, afgezien van het feit dat je openlijk te kijk wordt gezet. Met je zakken vol geld is dat wel te doorstaan.
  • Stephaan

    5 jaar geleden
    Alles opkuisen en met nieuwe mensen beginnen