Par Zetterberg met zoon Erik Zetterberg (links).
Volledig scherm
PREMIUM
Par Zetterberg met zoon Erik Zetterberg (links).

Pär Zetterberg breekt lans voor Hein Vanhaezebrouck: “Ontslag is niet de oplossing”

Belgisch voetbalHein Vanhaezebrouck had na Lokeren lof voor... Pär Zetterberg. Het respect is wederzijds: wat volgt, is een betoog van Zetterberg pro Hein. En een schreeuw om ‘een 10'.

5 reacties

  • James Clean

    5 jaar geleden
    Persoonlijk vind ik dat HVH er niets van terecht brengt bij Anderlecht. Dat was ook al zo de laatste maanden bij Gent. Ik hou ook hoegenaamd niet van zijn gedrag..
  • Denis Van den broeck

    5 jaar geleden
    Het word alleen maar triestiger en triestiger op Anderlecht!!!!! En dat dat allemaal maar kan kan ik echt niet begrijpen ??
  • Francis Davis

    5 jaar geleden
    Hein is een toptrainer !
  • Peter Thys

    5 jaar geleden
    misschien is een trainer die nog minder van voetbal en psychologie kent niet te vinden ! Als ze Hein in het stadion brengen hoeft men meteen ook geen cheerleader(s) te engageren misschien spaart Coucke daar ook veel mee uit !
  • Guido neerinckx

    5 jaar geleden
    Het is ver gekomen.Nu sleuren ze er al Zetterberg bij om het vel van Van Haezebrouck te redden.De uitbetaling van de oprotpremie voor Hein moet blijkbaar een zware dobber zijn.Vermoedelijk hebben Bayat/Van Holsbeeck een zeer zwaar contract door de strot van Anderlecht geduwd bij de aanwerving van Van Haezebrouck.