Kunnen papa David en mama Victoria hun zoon Romeo helpen om zijn tennisdroom waar te maken.
Volledig scherm
Kunnen papa David en mama Victoria hun zoon Romeo helpen om zijn tennisdroom waar te maken. © rv

“Ze willen hem de David Beckham van het tennis maken”: David en vooral vrouw Victoria Beckham hebben grootse plannen met zoon Romeo (en het mag wat kosten)

TennisEr loopt niet enkel voetbaltalent rond ten huize Beckham. Romeo, de zestienjarige zoon van David Beckham en zijn vrouw Victoria, heeft schijnbaar meer kaas gegeten van een andere balsport: tennis. En daar investeren zijn ouders maar wat graag in. 

11 reacties

  • eric debanne

    5 jaar geleden
    Je maakt geen kampioen met geld ...! Talent en veel werken en beide voetjes op de grond ... Maar ja hier spreekt men over Beckham eh ...! Dit wordt niets
  • Lieven Vermandere

    5 jaar geleden
    Voor alle duidelijkheid. Glamourboy David Beckham was geen uitzonderlijke voetballer, maar een eerste klas society figuur. Bijgevolg moet de bijnaam, "de Beckham van" in de juiste context geplaatst worden.
  • Bruno Lapere

    5 jaar geleden
    35.000 euro voor tennisveld !!?? Had ik dat maar eerder geweten !
  • Marie-Christine Michiels

    5 jaar geleden
    Tennis is een individuele sport.Dus moet je winnen.En dat zal niet evident zijn.Bovendien ziet hij er voor zijn leeftijd niet erg groot noch atletisch uit.Dat hij andere (tennis)vedetten kent is nogal evident.Maar ik vrees dat het niet door zijn tennisprestaties zal zijn dat we er nog gaan van horen...
  • Polutnik Ronald

    5 jaar geleden
    Die zoon is misschien een talent , maar hij is er nog lang niet . Want ik kende vroeger ook wat talenten , waarvan ik dacht amai die gaan het maken . Maar er is zelden dat een echt talent door breekt .