Eerst haar familie, nu haar beste vriendin: opnieuw ophef rond Meghan Markle

Meghan Markle is al iets gewoon wat schandalen uit haar naaste omgeving betreft. Maar na haar vader en halfzus bevindt haar beste vriendin zich nu in het oog van een mediastorm. De Canadese Jessica Mulroney zou volgens enkele Britse media de status van Markle immers stevig hebben misbruikt voor eigen gewin.

mrra

Dat je de vriendin bent van Meghan Markle kan deuren openen. Jessica Mulroney zou daar op schandalige wijze misbruik van hebben gemaakt.

De jonge Canadese styliste zou onderhandeld hebben met Jaguar om het allereerste model van hun elektrische wagen gratis te krijgen. De Jaguar i-Pace is meer dan 81.000 pond waard, omgerekend ongeveer 92.500 euro. Ze zou zelfs geëist hebben dat de medewerkers het voertuig bij haar thuis in Toronto kwamen afzetten. En dat door steeds gebruik te maken van haar banden met Meghan Markle.

Weer heisa

Jessica’s echtgenoot ontkent op zijn sociale media de hele situatie met klem, maar de geruchten zijn alweer een nieuwe klap voor de reputatie van Meghan in het Britse koningshuis. Het paleis heeft nog niet gereageerd op de aantijgingen.

Volgens bronnen dicht bij de royals proberen zij immers tot elke prijs om die mensen te mijden die Meghan Markle een slechte naam kunnen bezorgen. Zo werd begin oktober Meghans verbitterde kritische halfzus nog de deur gewezen, toen ze in een rolstoel aan Kensington Palace verscheen.

Het zou niet de eerste keer zijn dat iemand uit Meghans naaste omgeving misbruik maakt van zijn of haar connectie. Ook vader Thomas Markle kwam onder vuur te staan toen hij zich liet betalen door paparazzi en zich gewillig liet fotograferen bij het passen van een pak voor het prinselijk huwelijk. Nadien was hij niet meer welkom op het feest.

Wat deze geruchten zullen doen met de vriendschap tussen Jessica en Meghan is nog niet bekend.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer