President Donald Trump
Volledig scherm
President Donald Trump © AP

Trump dreigt Democraten met tegenonderzoeken als zij hun nieuwe macht in het Huis daarvoor inzetten: “Dat spelletje kunnen wij ook spelen”

De Amerikaanse president Donald Trump dreigt met tegenacties als de Democraten daadwerkelijk hun nieuw verworven meerderheid in het Huis van Afgevaardigden inzetten om allerlei onderzoeken naar de president en zijn entourage te starten. 

10 reacties

  • Guido Pintens

    5 jaar geleden
    vanaf vandaag is het enkel nog de schuld van de Democraten. En die mens "hoopt" dat de Democraten zullen samenwerken om zijn doelen te bereiken. Hij heeft de volle 2 jaar gekregen om veel om zeep te helpen dankzij de absolute meerderheid in kamer en senaat. En z'n aanhang zal 'm binnen 2 jaar steunen omdat de Democraten een pak maatregelen van Trump hebben tegengewerkt. Voorspelbare volgende "democratische" presidents verkiezingen
  • Peter Thys

    5 jaar geleden
    blijkbaar hebben velen het nog niet door Trump spreelde al altijd Calimero,als je niks te verbergen hebt wat is dan het probleem met alles voor te leggen
  • Jos Verelst

    5 jaar geleden
    Hihiji, de bullebak krjjgt schrik ....
  • Jozef Hendrickx

    5 jaar geleden
    Inderdaad Trump wordt herkozen . Gaat hooggerechtshof verder vol conservatieve rechters steken ,daar beslist enkel de senaat over .
  • FRANK ANCKAERT

    5 jaar geleden
    wacht maar tot de volgende presidentsverkiezing-Trump buiten dan