(Illustratiefoto)
Volledig scherm
(Illustratiefoto) © iStock

Australische familie krijgt autopech in woestijn en sterft

Een jong gezin met autopech is om het leven gekomen in een afgelegen gebied in het noorden van Australië. De autoriteiten hebben vier lichamen gevonden op enkele kilometers van het voertuig. Volgens de politie hebben de inzittenden mogelijk tijdens “extreem weer” geprobeerd zich te voet in veiligheid te brengen, meldt omroep ABC.

4 reacties

  • piet devlieger

    5 jaar geleden
    Australië kan zeer gevaarlijk zijn. Beter wat meer uitgeven en een satelliettelefoon huren zodat je hulp kan inroepen.
  • Charlotte De greef

    5 jaar geleden
    Ongelooflijk erg! Wat een nachtmerrie.
  • marc van cauter

    5 jaar geleden
    Erge toestanden rip
  • Jos Plessers

    5 jaar geleden
    Tja, combinatie van pech onderweg en slecht voorbereid de woestijn intrekken waarschijnlijk
  1. Omgekomen medewerker van Belgisch agentschap en 7-jarig zoontje verbleven in huis Hamas-militant, zegt Israëlische ambassadeur
    34

    Omgekomen medewerker van Belgisch agentschap en 7-jarig zoontje verbleven in huis Ha­mas-militant, zegt Israëli­sche ambassa­deur

    De medewerker van het Belgische agentschap Enabel en zijn 7-jarig zoontje die omkwamen bij een Israëlisch bombardement op Rafah in het zuiden van de Gazastrook, verbleven in het huis van een Hamas-militant. Dat zegt Idit Rosenzweig-Abu, de Israëlische ambassadeur in België. Volgens haar was de militant het doelwit van de luchtaanval. Bij de aanval kwamen in totaal vijf mensen om het leven, onder wie twee kinderen. Twee andere kinderen raakten gewond.
  2. TERUGLEZEN MIDDEN-OOSTEN. Israël geeft gijzelaarsdeal laatste kans: “Anders invasie Rafah”

    TERUGLEZEN MID­DEN-OOS­TEN. Israël geeft gijzelaars­deal laatste kans: “Anders invasie Rafah”

    Lees hier al het nieuws terug van vrijdag 26 april over de crisis in het Midden-Oosten. De VS en 17 andere landen roepen op tot de vrijlating van gijzelaars door Hamas en zeggen dat er een deal op tafel ligt die in ruil daarvoor een staakt-het-vuren biedt. Ondertussen ontvluchten Palestijnen de stad Rafah massaal door een dreigend Israëlisch offensief. Minstens 150.000 burgers zouden de afgelopen weken zijn vertrokken, aldus Israëlische media. In dezelfde stad zijn donderdag een werknemer van het Belgische agentschap Enabel en diens zoontje omgekomen bij een Israëlisch bombardement.