Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Al derde dag op rij staking bij bpost: meer dan 90 procent van de postbodes staakt

Er wordt vandaag opnieuw gestaakt bij bpost, ditmaal door de postbodes. Het is al de derde dag op rij dat het werk wordt neergelegd bij het postbedrijf.

48 reacties

  • pascal de groote

    5 jaar geleden
    @Joan Lute Klopt zie maar eens de beurswaarde dalen gemakkelijke overname kandidaat nu voor buitenlandse spelers en poef terug een Belgische bedrijf in buitenlandse handen.
  • Jos Temmerman

    5 jaar geleden
    Helene Van der Heyden, nu ze zo een massa gaan moeten verwerken na die staking zal er hier en daar wel veel post in een afvalcontainer of terechtkomen ,om alles makkelijk te kunnen inhalen.
  • Jos Temmerman

    5 jaar geleden
    Piet Flament, niet iedereen is zo dom om het dubbele te betalen aan de zakkenvullers van hier.
  • Dominik martens

    5 jaar geleden
    De situatie bij post nl is nog veel erger. De postbedelers daar worden betaald per afgeleverd pakketje. Dus niemand thuis is geen geld.
  • Gino Denil

    5 jaar geleden
    Een werknemer die van Bpost bij PostNl gaat werken verbetert zich niet. Niet qua arbeidsomstandigheden en niet qua verloning. Vier seconden om een pakje te sorteren, 15 per minuut of 900 per uur. En voor de bedeling in het statuut van schijn zelfstandige, in Nederland zzp genoemd. Ook daar wordt dus gestaakt. Vorig jaar nog in november en dit jaar in september.