Aljosja Van der Straeten en Lieve Vanoverschelde.
Volledig scherm
Aljosja Van der Straeten en Lieve Vanoverschelde. © Jan Aelberts

‘Blind Getrouwd’-koppel Lieve en Aljosja gaat na één jaar huwelijk uit elkaar

ShowbizzLieve (28) en Aljosja (29), die vorig jaar huwden in het derde seizoen van het VTM-programma ‘Blind Getrouwd’, gaan na bijna één jaar huwelijk als vrienden uit elkaar. Dat heeft de zender laten weten in een persbericht. Van de vijf koppels uit het derde seizoen van het VTM-programma houdt er nu nog maar één stand.

41 reacties

  • Guido Verhoeven

    5 jaar geleden
    Bewijst de onzin van dit programma!
  • Anne Marie De Keersmaecker

    5 jaar geleden
    jammer
  • Mike Matusao

    5 jaar geleden
    ze vond hem vanaf dag 1 niet knap genoeg. Nu de media-aandacht ook is weggevallen gaat ze op zoek naar beter
  • Jos Indigne

    5 jaar geleden
    fake huwelijk , real scheiding , t zal wel opbrengen voor de advocaten
  • Elisa deJong

    5 jaar geleden
    Iets zo serieus als een huwelijk, kan natuuuurlijk mooit op deze manier gesloten worden, dat kan elk weldenkend mens begrijpen. Het huwelijk duurt tot de dood an 1 vd partners...
  1. Chris Van Tongelen maakt musicalcomeback, maar net als bij ‘Sneeuwwitje’ krijgt hij opnieuw geen kus: “Het zal aan mij liggen”
    Play
    Showbits
    2

    Chris Van Tongelen maakt musicalco­me­back, maar net als bij ‘Sneeuwwit­je’ krijgt hij opnieuw geen kus: “Het zal aan mij liggen”

    De musicalcomeback van Chris Van Tongelen (55) is in de maak. Stany Crets, de regisseur van ‘Mamma Mia!’, trok zijn stoute schoenen aan en wist hem te strikken. Voor Chris is het bijna 18 jaar geleden dat hij nog eens in de hoofdcast van een musical zat. “Eindelijk ‘Mamma Mia!’, eindelijk terug thuiskomen.” Al lijkt de geschiedenis zich te herhalen. 26 jaar na het kus-incident bij ‘Sneeuwwitje’, toen actrice Sanne weigerde Chris op de mond te kussen, krijgt hij opnieuw geen smakkerd tijdens ‘Mamma mia!’. Ontdek het allemaal bij Showbits.
  2. “Ik betwijfel of hun morele kompas helemaal klopt”: Joost Klein niet blij met hoe het loopt op Songfestival in Malmö
    PREMIUM
    Muziek

    “Ik betwijfel of hun morele kompas helemaal klopt”: Joost Klein niet blij met hoe het loopt op Songfesti­val in Malmö

    Ophef in Malmö, waar beelden opdoken van de Songfestival-repetitie van Joost Klein. Op het podium verscheen daar plots een blauwe Sesamstraat-achtige reuzenvogel. Niet iedereen in zijn thuisland blijkt fan van deze verschijning. Klein verantwoordt vanuit Malmö zijn creatieve keuze, die hij liever verborgen had gehouden tot het effectieve optreden in de halve finale. “Ik doe mee aan een wedstrijd met strikte regels. Al zou ik het zelf anders willen aanpakken.”