Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Gepikeerde Neymar bijt van zich af na onthulling Football Leaks: “Bende slecht geïnformeerde idioten”, ook Meunier reageert

Neymar (26) bijt van zich af. De Braziliaanse superster reageerde op de nieuwe reeks onthullingen waar Football Leaks mee op de proppen kwam. Volgens het klokkenluidersplatform strijkt Neymar maandelijks 375.000 euro op voor het groeten van de fans. “Fake news”, repliceert de balvirtuoos van PSG gepikeerd via Instagram. Thomas Meunier spreekt van een ‘fout gerucht’. 

19 reacties

  • Davy Van Laecke

    5 jaar geleden
    Op het wk had hij een premie om zich te laten vallen.
  • Robert De Meulder

    5 jaar geleden
    Veel mensen denken nog altijd dat 10 miljoen dollar minder is dan 20 miljoen dollar en laten zich fascineren door deze zinloze toestanden.Binnen 20 jaar heeft hij misschien niets meer en zijn al zijn centen verkeerd geinvesteerd door zo gezegde vrienden en makelaars en sluwe bankiers.
  • Ludo Wouters

    5 jaar geleden
    De voetbalgoden beginnen van hun sokkels te vallen. Dat die voetballers het woord respect nog durven uitspreken is boven alle schaamte.
  • Rory Dull

    5 jaar geleden
    het raakt hun gevoelige hebzuchtige money ziel....en dan durven deze overbetaalde nooit genoeg hoogeisende ego's in de tegenaanval gaan....shame on you!!
  • Harry Vankrinkelen

    5 jaar geleden
    Meunier heeft zich intussen goed aangepast met zijn uitspraken ……...ja als je van Virton komt heb je wel wat te zeggen…………...