Poetin hier naast de Canadese premier Justin Trudeau, vandaag in Parijs.
Volledig scherm
Poetin hier naast de Canadese premier Justin Trudeau, vandaag in Parijs. © AFP

Poetin wil nieuwe onderhandelingen over nucleair wapenverdrag

De Russische president Vladimir Poetin wil nieuwe technische onderhandelingen over de toekomst van het nucleaire wapenverdrag INF. Dat heeft hij gezegd in een gesprek met televisiezender RT in de marge van de herdenkingsplechtigheden van Wereldoorlog I in Parijs. 

10 reacties

  • Wesley Gevaert

    5 jaar geleden
    M.a.w. liever onderhandelen met experten terzake i.p.v. te onderhandelen met infantiel Trump.
  • Filiep Lapeire

    5 jaar geleden
    Wanneer de Russen Europa binnen vallen en niemand tegenwerkt dan hoeven de Russen geen enkel schot te lossen en ook niets te vernietigen. Zijn de Russen corrupt? Wel hier zijn ze dat zeker ook. De leiders maken ruzie maar doen voor de rest elkaar niets aan, ze dragen de kleine man op om te vechten en het leven te laten.
  • jo vandenberghe

    5 jaar geleden
    De plaats bij uitstek om onze toekomst veilig te stellen.Want daar zitten alle verantwoordelijken voor oorlog samen.
  • Anoniem

    5 jaar geleden
    wat voor een europees leger ,allemaal russen of wat ,er zijn haast geen europeanen meer,als al dat vreemd en de rijke burgers gaan lopen zal je eens zien hoe leeg europa zal zijn ,en gaan lopen zullen zij want dat zijn ze al gewoon ,vrouw en kroost achterlaten en europa fier om al die deserteurs binnen te pakken en allerhande voordelen te geven
  • Dirk Steyaert

    5 jaar geleden
    Er zijn er die hopen dat een Europees leger en defensie het einde van Nato betekent maar dat zal hopelijk niet het geval zijn.