Ampomah en Salquist druipen af.
Volledig scherm
PREMIUM
Ampomah en Salquist druipen af. © Photo News

Onze Waasland-Beveren-watcher wenst opvolger van Yannick Ferrera veel succes: “Een compleet gebrek aan kwaliteit en maturiteit”

Waasland-BeverenEen compleet gemiste zomermercato. Steek het ontslag van Yannick Ferrera gerust daarop. Na amper vijf maanden en één zege mag de 38-jarige Brusselaar alweer vertrekken bij Waasland-Beveren. Slachtoffer van een schrijnend gebrek aan kwaliteit in z’n spelersgroep. De chaos op de Freethiel wordt alleen maar groter.

5 reacties

  • Harry Vankrinkelen

    5 jaar geleden
    Als je met een bende luilakken te maken hebt die 1 keer in de week zich volledig moeten geven maar het niet kunnen opbrengen moet je geen wonderen verwachten!!!! Roef gaf dit ook aan in zijn interview na de wedstrijd !
  • Richard Tolenaars

    5 jaar geleden
    Ferera straalt helemaal niets uit als coach. Geen trainer om als speler bang van te worden.
  • Herman Valaert

    5 jaar geleden
    Sorry maar de meeste jongens moeten een ander job zoeken hoor / zeker niet in het voetbal . Zo kon ik ook voetballen in mijn tijd. Ze nemen het daar niet ernstig op en ze spelen maar wat om hun te amuseren- Kwaliteit : onder NUL . Erg zeer erg, is het voor de enkelingen die het dan wel menen. Neeeen ...toch niet Bob Peeters ...
  • Georges Vande Velde

    5 jaar geleden
    Ondanks alle negatieve commentaar speelde WB op Club Brugge een zeer volwassen wedstrijd of was Club dan zo zwak ?
  • Freddie HEREMANS

    5 jaar geleden
    En het arme Beveren - degradatiekandidaat nr. 1 met welke trainer ook - heeft dan nog de tegenslag dat Moeskroen ALTIJD in 1a zal bliiven. Tenzij ze van de bondsljsten geschrapt worden natuurlijk.