Een pand van Blokker.
Volledig scherm
Een pand van Blokker. © Saskia Minkman

Familie Blokker zet nu ook Blokker zelf in de verkoop

Na het afstoten van ketens zoals Intertoys, Xenos en Leen Bakker wil de Nederlandse familie Blokker nu ook een meerderheidsbelang in de gelijknamige winkelketen verkopen. Dat bevestigt president-commissaris Michiel Witteveen aan het Nederlandse Financieele Dagblad. De verkoopplannen bevinden zich in een pril stadium.

11 reacties

  • Marcel Bontinck

    5 jaar geleden
    4 jaar aan een stuk miljoenen verlies maken,wie betaald dat verlies?
  • Gino Denil

    5 jaar geleden
    Jobs, jobs, jobs. In de Blokker in mijn buurt werkt één vrouw. En die heeft de helft van de dag tijd om een klapke te doen met een zeldzame klant. Nochtans met een gratis parking. Maar de prul die je net nodig hebt vind je er niet en de andere prullen zijn te duur om er eens terug voor te komen.
  • Ben Strubbe

    5 jaar geleden
    'Sign o' the Times', chris vangiesbergen, de tijd van de retail is voorbij. Andere ketens zullen volgen; zelfs een bedrijf als Torfs is ten dode opgeschreven. Wat je bij Blokker (en Casa, ...) kan kopen, vind je ook bij Action. En dat de ketens onderuit gaan is onze eigen schuld - ook de jouwe ! Binnenkort kan je niks meer kopen in de paar winkels die je nog open blijven; alleen bekijken en via smartphone bestellen en laten leveren.
  • chris vangiesbergen

    5 jaar geleden
    Jobs Jobs roepen ze in Brussel .En als het overgenomen wordt zal de helft moeten afvloeien en wie zal de pineut zijn inderdaad de+45 jarigen .Want die vinden de bazen niet meer rendabel en te duur .
  • Filiep Lapeire

    5 jaar geleden
    Een bedrijf dat voortdurend verlies maakt kan niet anders dan dergelijke maatregelen treffen.