Demonstratie tegen het Sinterklaasjournaal.
Volledig scherm
Demonstratie tegen het Sinterklaasjournaal. © eigen foto

Tegenstanders Zwarte Piet nemen nu ook Sinterklaasjournaal onder vuur en blokkeren Mediapark

Tegenstanders van Zwarte Piet houden momenteel een actie tegen het Sinterklaasjournaal, een programma op de Nederlandse openbare omroep NTR. Ze blokkeren een loopburg op het Mediapark in Hilversum en protesteren tegen de NTR, de makers van het Sinterklaasjournaal dat vandaag van start gaat. 

212 reacties

  • August Leemans

    5 jaar geleden
    Al die onverdraagzame betogers zijn wellicht mensen die te weinig snoep hebben gekregen van zwartepiet toen ze nog kind waren. Ze zijn er nu nog steeds kwaad om en gunnen de kinderen van nu geen vreugde meer. Weet dat een kind van nature niet racistisch is, want zet ze samen in een kleuterklas en ze spelen gewillig samen. Zijn dikwijls beste vriendjes. Door hun protest maken ze de geesten van die kinderen wakker omdat ze zich nu pas vragen gaan stellen. Stel dommeriken.
  • Bianca Janssens

    5 jaar geleden
    Laat ons kinderfeestje is doen het besta er al een tijdje wrm nu zo doen Ofwel begknen wij die van jullie te doen stop mij suikerfeestzn kunen we zeggen das een beledeging voor de diabetespatiënten
  • Nicolas Ivanov

    5 jaar geleden
    Als je niks kent of kunt en van gesubsidieerd zaniken je beroep moet maken krijg je deze onnozelheid.
  • Rania Desaegher

    5 jaar geleden
    Dat heel die discussie in Nederland uit de hand loopt, ligt vooral aan de blanken die zich voor het politiek correcte karretje laten spannen. Waar komt al die zelfhaat vandaan? Hopelijk komen die absurde acties niet naar België overgewaaid.
  • Thomas Anderson

    5 jaar geleden
    Als je een kinderfeest gaat vergalgen ga je diep heel diep dan zit je volgens mij met andere problemen .