Stoffel Vandoorne en zijn wederhelft, Anna De Ferran.
Volledig scherm
Stoffel Vandoorne en zijn wederhelft, Anna De Ferran. © Photo News

Mercedes-baas begrijpt niet waar het fout is gelopen met Stoffel Vandoorne: “Mijn persoonlijke ambitie om te tonen dat hij een succesvolle rijder kan zijn”

Formule 1Stoffel Vandoorne (McLaren) kon zich gisteren in Brazilië nog eens op positieve wijze tonen aan de Formule 1-wereld. Maar dat kon de West-Vlaming ondanks de torenhoge verwachtingen nog te weinig doen sinds zijn overstap naar de koningsklasse van de autosport. Ook Toto Wolff, de baas van wereldkampioen Mercedes, zegt in een gesprek met de RTBF dat hij niet begrijpt waar het fout is gelopen met de 26-jarige Kortrijkzaan.

53 reacties

  • Jan Lanclus

    5 jaar geleden
    de amateuranalysten weten het beter dan de F1 professionelen, super toch?
  • Charles Decaluwe

    5 jaar geleden
    Hou toch op met dat Calimero gedrag. Hij is gewoon niet goede genoeg, want ook in een top auto zal hij niet presteren.
  • Peter Dekeyzer

    5 jaar geleden
    Wat een gezever van Mercedes baas, geef Stoffel een topwagen ipv een strijkijzer en hij rijdt elke race in de prijzen, we spreken nog niet over overwinningen. Kijk naar Verstappen, topwagen bij Red Bull.
  • Verstraeten Dirk

    5 jaar geleden
    In vergelijk met de rest in de F1 is hij een sukkeltje.... echte super tallente winnen zelfs met een slechte bolide!!! Mss kan hij bij de stofzuiger klasse iets betekenen...
  • Ed Nieuwenburg

    5 jaar geleden
    Geef stoffel dit, geef 'm dat, geef, geef, geef.... In F1 wordt niets uitgedeeld, je moet het verdienen. Max begon op z'n 17e in een torro rosso en rijdt nu in een topteam..... Zo doe je dat calimero's