Het kruispunt aan Atlas Copco is een van de zwarte punten.
Volledig scherm
Het kruispunt aan Atlas Copco is een van de zwarte punten. © Marc De Roeck

Verkeerslichten op vijf zwarte kruispunten A12 aangepakt: hinder verwacht

Het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) pakt de komende weken de verkeerslichten aan op vijf zwarte kruispunten van de A12 en de parallelweg Boomsesteenweg (N177) in Aartselaar en Wilrijk. De lichten worden aangesloten op de nieuwe Antwerpse verkeerscomputer die sinds afgelopen zomer stelselmatig in gebruik wordt genomen. Het verkeer zal tijdens de werken wel wat hinder ondervinden.

4 reacties

  • gilberte Vergaelen

    5 jaar geleden
    Ik tel op de foto daar ongevver een 20-tal brandweermannen en politie. Zijn die er allemaal nodig? Misschien wel, ik weet het niet meer.
  • Gudo Courtois

    5 jaar geleden
    Ongelooflijk dat ze dat hier ook kunnen, was al in 1966 in Duitsland, Köln.
  • Conny Van den Bosch

    5 jaar geleden
    Ze kunnen daar nog miljoenen euro's verloren smijten, zo lang er verkeerslichten zijn op een autostrade zullen er mensen omkomen. De enige oplossing zijn bruggen en op- & afritten.
  • Marc Lintacker

    5 jaar geleden
    Nu weet ik waarom het verkeer in Antwerpen al een ganse tijd in de soep draait aan de verkeerslichten.Waarschijnlijk hebben ze al veel lichten aangesloten op de antwerpse verkeerscomputer die geprogrammeerd is door een mislukkeling die aan de stad werkt.Vanaf december dus geen 5km file meer maar 15km op A12 en boomsestwg.