Reuters
Volledig scherm
PREMIUM
© Reuters

Hoe moet het nu verder met de brexit? Vijf mogelijke scenario’s

Eindelijk ligt er een ontwerpakkoord voor de brexit op tafel. Het Britse kabinet omarmde de deal gisteren, na lang beraad. Maar de tijd dringt: nog maar vier maanden tot ‘B-day’. Welke scenario’s zijn er mogelijk?

9 reacties

  • William Bonny

    5 jaar geleden
    De mensen begrijpen blijkbaar nog niet, dat onder de deskundige leiding van graaiers zoals Verhofstadt het gedrocht E.U. ze totaal aan t'leegzuigen zijn. Wij zijn een mak&volgzaam&dom volkje, totaal zonder eigen initiatief. Dat altijd al, zijn onbekwame leiders gevolgd heeft. Met als resultaat, dat wij door diezelfde leiders als makke&tamme lammetjes passief naar de slachtbank geleid kunnen worden. Arm België.
  • Michel Mahy

    5 jaar geleden
    Het zal nooit zo'n vaart lopen, daarvoor hebben alle EU landen te veel economische belangen in de UK en natuurlijk ook omgekeerd.
  • Charlie Sieber

    5 jaar geleden
    Chauvinisme en Nationalisme is en kan best leuk zijn, maar hier slaat Engeland volledig de plank mis.....
  • Patrick Martens

    5 jaar geleden
    Ze gaan zolang moven tot als er geen Brexit gaat komen.
  • Joan Lute

    5 jaar geleden
    Wie zich verbrand moet op de blaren zitten. Zodus is er maar één antwoord van de EU ten aanzien brexit. Sluit hermetisch de buitengrenzen en laat ze onmiddellijk hun verplichtingen nakomen op straffe van beslag eigendommen van alle bedrijven en Britten in de EU. Niet wij maar alleen zijzelf hebben de verantwoordelijkheid voor de ongetwijfeld gigantische dramatische gevolgen van hun eigen waanzin.