De Saudische kroonprins Mohammed bin Salman.
Volledig scherm
De Saudische kroonprins Mohammed bin Salman. © REUTERS

CIA: “Saudische kroonprins zit achter moord op Khashoggi”

Volgens de Amerikaanse inlichtingendienst CIA heeft de Saudische kroonprins Mohammed bin Salman opdracht gegeven tot de moord op journalist Jamal Khashoggi. Dat meldt de Washington Post vrijdag op basis van bronnen rond het onderzoek. Khashoggi werd begin oktober vermoord in het Saudische consulaat in Istanbul.

21 reacties

  • ernest vandewinkel

    5 jaar geleden
    Als je alles goed bekijkt en de feiten optelt , hoef je niet van de cia te zijn om dit al een tijd te weten !
  • sylvia nuyts

    5 jaar geleden
    De kroonprins de opdrachtgever zal niets gedaan worden en zijn medewerkers zullen hun hoofd verliezen. Aan zijn gezicht alleen al zie je het kwaad.
  • Jeroen Dekop

    5 jaar geleden
    Dat weet iedereen al lang, maar dat crapuul met keukenhanddoek op zijn hoofd zal nimmer gestraft worden.
  • Ingrid Delphine Souffriau

    5 jaar geleden
    Ons Koningshuis heeft goede relaties met deze mensen, laat onze koningin dit oplossen, ze is goed geplaatst. Op Reynders moeten we niet rekenen want die heeft deze kroonprins mee als voorzitter van de mensenrechtenraad van de VN laten verkiezen. En de rest van onze regering deed hun bek niet open.
  • Jurgen Van Den Bergh

    5 jaar geleden
    Dat weet iedereen al. De vraag is, gaat ge er iets aan doen? Natuurlijk niet, want de Saoedi's zijn zo'n grote speler op wereldeconomisch vlak dat hen tegen de schenen stoten zeer nare economische gevolgen kan hebben voor iedereen op deze bol.