Bart De Wever (N-VA) en Wouter Van Besien (Groen).
Volledig scherm
Bart De Wever (N-VA) en Wouter Van Besien (Groen). © Foto Jan Aelberts

Bart De Wever legt formatienota voor aan Van Besien en Beels

Antwerps Groen-lijsttrekker Wouter Van Besien heeft woensdag inzage gekregen in de formatienota van burgemeester Bart De Wever. De tekst zou Groen niet bekoren, schrijven Gazet van Antwerpen en De Morgen op hun website. Volgens De Morgen kreeg ook sp.a-lijsttrekster Jinnih Beels de tekst vorige week te zien. 

63 reacties

  • Gudo Courtois

    5 jaar geleden
    Bart, aub dumpt die groenen. Economisch een disaster, verkeer, nog mee files, millieu voor een echt millieubeleid heb je die echt niet nodig, zie maar in Mortsel, daar was groen aan de macht. Gelukkig niet meer.
  • Gerry Cle

    5 jaar geleden
    Haha, De Wever zal kunnen fluiten naar zijn grote coalitie. Nu nog de CD&V die, na al de plagerijen, uit de coalitie stapt en de chaos is compleet.
  • Andté Herbots

    5 jaar geleden
    Van Besien wil dat De Wever de standpunten van groen uitvoert.Wat een lef heeft die man.
  • marc castermans

    5 jaar geleden
    Gelukkig maar zou ik zeggen.
  • Hendrik Goris

    5 jaar geleden
    Groen heeft Mortsel dichtgemetseld, veel geld uitgegeven om 4 rijstroken terug te brengen naar 2 met een betonvlakte in het midden waar alleen de tram mag rijden. Resultaat het meeste uitlaatgassen van Antwerpen en omstreken en iedere dag een opstopping van 's morgens vroeg tot 's avonds laat. Het Groen bestuur, weggestemd 6 jaar terug, repareren duurt nog minstens 2 gemeentebesturen.