Moeder Katia en dochter Stephanie.
Volledig scherm
Moeder Katia en dochter Stephanie. © Benny Proot

Stephanie zoekt draagmoeder na 14 tevergeefse pogingen met eigen moeder: “Waarom is mij geen kindje gegund?”

Veertien pogingen hebben Katia (47) en haar dochter Stephanie (29) ondernomen om samen mama te worden. Stephanie als biologische moeder, Katia als draagmoeder. “Ik wou mijn dochter gelukkig maken omdat ze geen kinderen kan krijgen. Maar ik heb haar jammer genoeg niet kunnen helpen”, getuigt Katia. En dus is Stephanie nog steeds op zoek naar een draagmoeder, omdat een medische fout haar kinderwens af nam. “Ik blijf me afvragen waarom het mij niet gegund is om mama te worden.”

41 reacties

  • Marlies Vandekerckhove

    5 jaar geleden
    Kan stefanie gecontacteerd worden?
  • Kay Borizee

    5 jaar geleden
    Ik zou graag Stefanie contacteren kan dit
  • Peggy Geerts

    5 jaar geleden
    Lieve Stephanie , ik vind het énorm erg dat je geen kinderen kan krijgen . Maar zou ik Je mogen vragen om de optie pleegouder toch ook eens van kortbij Te gaan bekijken . Er zijn heel lange wachtlijsten met kinderen die een warme thuis zoeken . Informeren kost niets en hopelijk kan Je Je hiervoor na een tijdje voor open stellen . Veel geluk gewenst .
  • mieke merens

    5 jaar geleden
    @myrthe pas... Dan weet jij niet hoe intens diep een kinderwens kan zitten en hoe immens veel verdriet kan doen als het niet wilt lukken...
  • Jurgen De doncker

    5 jaar geleden
    Sven, idd ik ken ook zo een verhalen .twee leerkrachten dat na 6 jaar nog geen kind kunnen adopteren hebben. Ongelooflijk eigenlijk op wat ze je allemaal screenen voor adoptie, zeker als je een kinderwens hebt is dit heel lang wachten, dit houd mij ook tegen om een kind te adopteren ondanks ik er al 2 heb van mij eigen.