De coalitie-onderhandelingen begin november.
Volledig scherm
De coalitie-onderhandelingen begin november. © BELGA

Nieuwe Oostendse coalitie stelt “ambitieus” bestuursakkoord voor

In Oostende hebben Open Vld, N-VA, Groen en CD&V het nieuwe bestuursakkoord 'Allemaal Oostendenaar' voorgesteld. De bevoegdheidsverdeling wordt pas zaterdag bekendgemaakt. “Het is een sterk, ambitieus, sociaal en groen akkoord”, aldus Bart Tommelein (Open Vld). 

14 reacties

  • Joan Lute

    5 jaar geleden
    Na jaren van overlast door druggebruikers, alcoholmisbruikers en toeristen die geen enkele regel respecteren hoop ik dat deze coalitie erin slaagt van Oostende naar voorbeeld van Mechelen weer een mooiere stad te maken waar het dankzij een nultolerantie voor openbaar drug en alcohol gebruik plus een kordater optreden tegen toeristen die inbreuken plegen tegen de regels het hier weer voor iedereen fijn en veilig vertoeven wordt.
  • Tom Faes

    5 jaar geleden
    Indien de Tommelein op dezelfde manier gaat werken in Oostende als in het Vlaams Parlement ziet het er niet goed uit daar aan Zee . Mochten de Oostendenaren hun ogen wat beter hebben opgetrokken ze hadden het kunnen geweten .
  • Benny Buyst

    5 jaar geleden
    Eerst zijn zakken vullen met de uittredingsvergoeding en dan burgemeester,wat schuift dat?
  • Benny Buyst

    5 jaar geleden
    Een anti-coalitie onder leiding van een hautaine en hypocriete Tommelein.Waar zitten de groenen nu?
  • Albert Boedts

    5 jaar geleden
    tommelein verkoopt ni enkel electrieck ,ook veel wind ,geblazen door terugvalpartijen nva en cdv en overlopers van groen ,postjespakkers