Krista Claeys (CD&V), Björn Anseeuw (N-VA), Bart Tommelein (Open VLD) en Wouter De Vriendt (Groen) stelden in een luchtige sfeer het bestuursakkoord van Oostende voor.
Volledig scherm
Krista Claeys (CD&V), Björn Anseeuw (N-VA), Bart Tommelein (Open VLD) en Wouter De Vriendt (Groen) stelden in een luchtige sfeer het bestuursakkoord van Oostende voor. © Timmy Van Assche

Bart Tommelein stelt “ambitieus” bestuursakkoord voor in Oostende

Bart Tommelein (Open VLD), Björn Anseeuw (N-VA), Wouter De Vriendt (Groen) en Krista Claeys (CD&V) hebben in een luchtige sfeer het bestuursakkoord van Oostende voorgesteld. Er werd nog niet gerept over de invulling van het schepencollege, de namen worden pas zaterdag bekendgemaakt. Zeker is enkel dat Bart Tommelein ten laatste in mei burgemeester wordt. 

6 reacties

  • Jeroen Deschrijver

    5 jaar geleden
    En waarom heeft Tommelein niet eerst zijn electriciteits knoeiboel niet opgeruimd? Zich er snel van af gemaakt, dat heeft hij gedaan. Niks, nul , nada verantwoordelijkheid heeft die gast. Zolang de zakken maar vol zitten is het goed.
  • michiel soenen

    5 jaar geleden
    Denkt dommelein en comsoorten nu echt dat ze de armoede uit hun stad kunnen krijgen.Wie zal hiervoor moeten opdraaien!!!!.Door nog meer te pamperen zal er alleen een nog groter aanzuiging van gelukzoekers zijn naar zijn stad van melk en honing.Waarom zou men zich nog inspannen als je evenveel krijgt om niets te doen.
  • Aaa Aaa

    5 jaar geleden
    welke randparkings ??? die zijn er niet
  • caius lepidus

    5 jaar geleden
    tommelein : nog ene met hoogheids waanzin ! de lijken van zijn departement zullen wel uit de kast vallen , maar dan is meneer alweer weg en kan hij de grote jan gaan uithangen in oostende !
  • rik lagrou

    5 jaar geleden
    Ze zijn er wel mee verandering ?Zal straks velen spijten Geen extra parkeerplaats