Direct naar artikelinhoud
TV-tips

Dit mag u niet missen op tv vanavond

Natalie Portman als Jackie Kennedy in de film ‘Jackie’.Beeld rv/Twentieth Century Fox

Vrijdag filmdag, of kiest u liever voor een Britse misdaadreeks of een streepje muziek met The Voice Kids? Dit zijn onze tv-tips.

Jackie

Deze alom bejubelde, door een voortreffelijke Natalie Portman gedragen biopic over Jackie Kennedy toont subtiel de psychologische impact van de moord op JFK op de jonge, enigmatische weduwe.

Om 21.20 uur op Canvas

The Devil’s Advocate

Kevin Lomax, een jonge gewetenloze advocaat uit Florida, wordt aangeworven door John Milton, de baas van het machtigste advocatenkantoor in New York. Samen met zijn echtgenote Mary Ann verhuist Kevin naar de metropool, waar ze baden in luxe. Deze fascinerende horrorfilm begint als een realistisch drama en mondt uit in een hallucinante psychothriller. Een sublieme Al Pacino leeft zich uit als de baarlijke duivel.

Om 23.25 uur op Eén

A Weekend in Paris

Ter gelegenheid van hun dertigste huwelijksverjaardag brengt het Britse koppel Meg en Nick een weekendje door in Parijs. Een liefdevol verhaal over ouder worden en de aanhoudende zoektocht naar de essentie in het leven.

Om 23.45 uur op NPO2

Wallander

Eén zendt vanaf vanavond het eerste seizoen van Wallander opnieuw uit, de Britse versie van de gelijknamige Zweedse successerie. Op een dag steekt een tienermeisje zichzelf voor de ogen van Kurt Wallander in brand. Terwijl de inspecteur op zoek gaat naar de identiteit van het meisje en het motief voor haar wanhoopsdaad, wordt hij ook nog belast met het onderzoek naar drie moorden op heel verschillende mannen.

Om 20.35 uur op Eén

The Voice Kids

Welk jong zangtalent kroont zich in de grote finale tot winnaar van The Voice Kids en sleept de studiebeurs van 10.000 euro, en de kans om een eigen single op te nemen, in de wacht?

Om 20.40 uur op VTM