Sarah-Lynn Clerckx kroop veertien jaar lang in de rol van Louise.
Volledig scherm
PREMIUM
Sarah-Lynn Clerckx kroop veertien jaar lang in de rol van Louise. © Medialaan

Sarah-Lynn Clerckx stapt uit ‘Familie’: “Iemand anders Louise zien spelen, zou echt pijn doen”

TVSoapfans zagen haar als Louise opgroeien op tv, maar na veertien jaar verlaat Sarah-Lynn Clerckx (19) ‘Familie’. De lange draaidagen combineren met haar studies is niet meer mogelijk. En zo is 2018 een heftig jaar voor Sarah-Lynn, die ook de scheiding van haar ouders moest verwerken. “Het was moeilijk om dat te accepteren, maar intussen heb ik het een plaats gegeven”, zegt ze in Dag Allemaal.

13 reacties

  • Gerard Braeckmans

    5 jaar geleden
    Binnenkort komt er nog meer blabla.
  • Nele Van Droogenbroeck

    5 jaar geleden
    We gaan je missen , hopelijk kom je nog terug
  • marc baute

    5 jaar geleden
    jammer,mooie verstandige vrouw
  • Delphine Leeuwerck

    5 jaar geleden
    Veel succes met je studies We gaan je missen
  • boudewijn schepers

    5 jaar geleden
    Veel succes in je verdere leven
  1. Na ontslag bij ‘Thuis’ duikt Muriel Bats op in ‘Familie’: “Ik had er genoeg van om de hele tijd tegen mezelf te vechten”
    PREMIUM
    TV

    Na ontslag bij ‘Thuis’ duikt Muriel Bats op in ‘Familie’: “Ik had er genoeg van om de hele tijd tegen mezelf te vechten”

    ‘Na mijn ontslag bij ‘Thuis’ voelde ik mij een beetje verslagen. Moest ik mezelf op mijn 50ste opnieuw gaan verkopen?’ Dat ‘bedelen’ is verleden tijd voor Muriel Bats (56). Zij staat opnieuw op de set, deze keer die van ‘Familie’. En behalve acteren, heeft Muriel ondertussen ook nog een job als uitvaartmoderator. Dat vertelt ze in ‘Dag Allemaal’ in een gesprek over de pijnlijke nasleep van haar ontslag en haar niet-traditionele relatie met vriend Leo. “Na elf jaar wonen we niet samen. Waarom zouden we?”
  2. ‘Sing Again’-kandidaat Pim Symoens: “Zonder mij was er wellicht nooit sprake geweest van ‘Blokken’”
    Mediawatchers

    ‘Sing Again’-kandidaat Pim Symoens: “Zonder mij was er wellicht nooit sprake geweest van ‘Blokken’”

    Hij werd in 2005 na zijn finaleplaats in de talentenschool ‘Star Academy’ gebombardeerd tot opvolger van Koen Wauters, maar eigenlijk zal Pim Symoens vooral in de Vlaamse tv-geschiedenis worden ingeschreven als de jongen die ervoor zorgde dat Vlaanderen ‘Blokken’ kreeg. “Ik had zolang bij mijn ouders gezaagd voor een GameBoy. Toen ze bezweken voor mijn gezaag, was het vooral mijn vader die Tetris speelde en zo op het idee van Blokken kwam. De rest is tv-geschiedenis”, zo vertelt Pim Symoens in de podcast ‘HLN Mediawatchers’.