Sammy Woodhouse.
Volledig scherm
Sammy Woodhouse. © Facebook

Serieverkrachter maakte Sammy zwanger toen ze 15 jaar was: “En nu heeft hij blijkbaar nog het recht om dat kind te zien, dat maakt me doodsbang”

VerkrachtingEen verkrachter die van het stadsbestuur toestemming krijgt om contact te hebben met zijn verwekt kind? Het klinkt absurd, maar in Groot-Brittannië is het blijkbaar bittere realiteit. Sammy Woodhouse was zodanig gechoqueerd door die beslissing dat ze voor de camera uit de anonimiteit treedt. “Ik ben doodsbang dat hij elk moment door de deur kan komen wandelen. Het is mijn zoon, niet de zijne”, verklaarde ze in een tv-interview.

12 reacties

  • Belinda Vanderhallen

    5 jaar geleden
    Veroordeeld in pakweg 2013, 35 jaar cel. Hoe kan die dan elk moment voor haar deur staan? En als hij zijn straf heeft uitgezeten, is die kleine al lang volwassen.
  • Dennis Van Gossum

    5 jaar geleden
    Zoiets kan en mag enkel in links en laks Europa !
  • Pascha Van Rossem

    5 jaar geleden
    De wereld op z'n kop ... arm Europa.
  • Christine Laevers

    5 jaar geleden
    Als het kind meerderjarig is of zelfs eerder kan het zelf contact gaan zoeken met de biologische vader. En zelf de zaak evalueren. Ik vind dat het slachtoffer (de moeder) heel veel bescherming moet krijgen van een overheid die zeer laat was om die bende te identificeren.
  • Patrick Vriends

    5 jaar geleden
    Te zot voor woorden waar gaan we naartoe.