Premier Michel (MR) vorige week in de plenaire Kamer met staatssecretarissen Zuhal Demir (N-VA) en Theo Francken (N-VA).
Volledig scherm
Premier Michel (MR) vorige week in de plenaire Kamer met staatssecretarissen Zuhal Demir (N-VA) en Theo Francken (N-VA). © BELGA

Meerderheidspartijen schuiven hete aardappel migratiepact door naar experten internationaal recht

De meerderheidspartijen hebben deze namiddag voorgesteld specialisten internationaal recht in de Kamer te horen over het VN-migratiepact. Het voorstel werd ingediend door de Franstalige liberalen, die het voorstel uitdokterden.

143 reacties

  • Jean Paul Peelis

    5 jaar geleden
    De regering schuift de hete aardappel door. Is ze in gespecialiseerd. Daarmee geven ze de indruk eruit te willen zonder gezichtsverlies.
  • Magda Simons

    5 jaar geleden
    Boodschap aan N-VA : blijf bij je standpunt of je kiezers stemmen in mei op Vlaams Belang!
  • daan aerts

    5 jaar geleden
    Al die groene rakkers zijn voor dat pact in heel europa , en diegene die zeker zijn dat ze niet meer verkozen worden ook. Michel hoopt op een jobke bij de E.U. en nva praat zichzelf weer mooi maar als het er op aan komt om de mensen te kunnen beliegen en te besteelen zullen ze ook wel tekenen...denk na in mei dan kun je ze allemaal aan de kant schuiven die graaiers
  • Luc Lepoudre

    5 jaar geleden
    Lucien Peeters het is manifest onwaar dat Francken gedurende twee jaar gezwegen heeft over het gevaar van dit pact. Francken had nauwelijks of geen invloed tegen de meer dan honderdvijftig landen in de VN die garen spinnen met deze migratiefaciliteiten. Maar eenmaal deze leugen gelanceerd, wordt die voortdurend geëchood door lieden zonder dossierkennis zoals vroeger op café.
  • Marc Baeyens

    5 jaar geleden
    Als N-VA niet tekent is er geen Belgisch akkoord. Dan kan Michel enkel een ambassadeur sturen om zijn regering te vertegenwoordigen. Zie wat er gebeurd in Duitsland, Italië, Nederland ... / Als politieke spelletjes voor de trado’s belangrijker zijn dan de burgers dan moet hij naar de koning stappen. De trado-partijen hebben weeral de hoofdvogel afgeschoten door blindelings mee te gaan met het pact on N-VA een hak te zetten.