Drie dagen geleden werd de Dienst Vreemdelingenzaken nog een uur gesloten vanwege een daad van agressie.
Volledig scherm
Drie dagen geleden werd de Dienst Vreemdelingenzaken nog een uur gesloten vanwege een daad van agressie. © BELGA

Protest aan Dienst Vreemdelingenzaken: “Ze duwen mensen het Maximiliaanpark en het Noordstation in”

VreemdelingenzakenAan de Dienst Vreemdelingenzaken hebben vanmorgen een vijftigtal mensen betoogd tegen de beperking op het aantal inschrijvingen van asielzoekers. Bovendien blijven vrouwen en kinderen voorrang krijgen op mannen bij de inschrijvingen.

65 reacties

  • Tom Faes

    5 jaar geleden
    Francken en Jambon zouden van schuldig verzuim kunnen beticht worden . Zij gingen dat daar toch oplossen ,. Waarom doen ze dat niet ? Trek jullie ogen eens open aub !
  • johan vankeirs

    5 jaar geleden
    Wij hebben al volk genoeg binnen gepakt om rechtstreeks naar het OCMW en de werkloosheid te gaan.Dan nog te zwijgen over de bijkomende kosten.Belgie heeft al een pak meerwaarde binnengehaald.
  • jack vandenhende

    5 jaar geleden
    Die hypocriete linkse zitten dagelijks te zagen dat er niet genoeg woningen zijn in Vlaanderen , en toch willen zij nog duizenden asielzoekers binnen laten . Stuurt ze naar Wallonië waar plaats genoeg is , het zal rap gedaan zijn .
  • Ian Vandenbossche

    5 jaar geleden
    Wij vragen, noch verplichten deze mensen naar belgie te komen... als ze dat toch willen doen, dat ze dan rustig het verloop van alle procedures ondergaan, hoe lang dit ook is en duurt.
  • Don Tessers

    5 jaar geleden
    Dhont van Vriendschap Zonder Grenzen. Dat is een slecht sprookje geworden nadat diversiteit onze realiteit werd met aanrandingen en verkrachtingen, toename van geweld en berovingen met zware verwondingen. U zou beter moeten weten. Het einde is in zicht en kan zo niet langer meer. De burgers komen in opstand tegen alle discriminatie en het achterstellen in veel zaken die ze ondervinden. Dat u zich dit nu eens bewust wordt.