Phara de Aguirre en Bart Schols presenteren afwisselend 'De afspraak'.
Volledig scherm
Phara de Aguirre en Bart Schols presenteren afwisselend 'De afspraak'. © VRT

Phara de Aguirre gaat ‘De afspraak’ presenteren

TVVanaf januari presenteert Phara de Aguirre ‘De afspraak’ afwisselend met Bart Schols. Canvas laat weten al een tijdje te spelen met het idee om een extra presentator aan boord te halen.

7 reacties

  • Pedro Gonzalez

    5 jaar geleden
    Soms zeggen ze op de VRT "hij doet het op zijn eigen wijze". Wat is dat dan? Hij inviteert meestal linkse vrienden van het huis die hij vriendelijk benadert en bij gasten met een andere mening zijn minachting niet kan verbergen. Hopelijk doet Phara het anders, het is te zeggen objectiever.
  • Eduardo Van hoyweghen

    5 jaar geleden
    Schols is opgetogen,het blijft immers in de linkse familie.
  • FRANS DE ROUCK

    5 jaar geleden
    Prima ! De Afspraak duidelijk vele keren beter dan Terzake. Terzake niet neutral genoeg . Rijden er steeds de kantjes af op zoek naar tweedracht. Te rode formule.
  • Jacques Delalieux

    5 jaar geleden
    Soms is het inderdaad interessant, maar waarom moeten steeds dezelfde onderwerpen aan bod komen, die al in het nieuws EN in Terzake besproken werden? Tweede punt, waarom een duidelijk overwicht aan linkse deelnemers?
  • Pedro Gonzalez

    5 jaar geleden
    Dat zij dan maar eens probeert de internationaal bekend wetenschapster dr. Marion van San in haar programma te krijgen, zij die Bart Schols gewoon wandelen heeft gestuurd vanwege zijn vooringenomenheid en al te vaak te politiek correcte interventies.