Sam Gyimah (42) wordt getipt als toekomstige leider van de Conservatieve partij.  Hij is niet langer Brits minister voor wetenschappen.
Volledig scherm
Sam Gyimah (42) wordt getipt als toekomstige leider van de Conservatieve partij. Hij is niet langer Brits minister voor wetenschappen. © wikimedia commons

Alweer Britse minister die opstapt uit protest tegen brexitakkoord: “Dit goedkeuren betekent dat wij ons klaarmaken voor mislukking”

De Britse conservatieve minister voor wetenschappen Sam Gyimah stapt op uit protest tegen het brexitakkoord dat premier Theresa May heeft gesloten met de EU. Gyimah kondigde zijn vertrek vrijdag aan in de krant The Daily Telegraph.

22 reacties

  • Peter Bonacasa

    5 jaar geleden
    Je vraagt je af hoe het mogelijk is dat sommige nihilisten blijven geloven dat de UK beter af zou zijn na een Brexit, tegen alle logica in. Niet toevallig zijn dit dezelfde mensen die een would-be dictator in de VS op deze fora ophemelen.
  • Roger Rymen

    5 jaar geleden
    Rare jongens die Engelsen: Europa verlaten en dan zeker een krimp van 5 % van hun economie, dus van hun inkomen. Gele hesjes gaan daar ook nog veel werk hebben.
  • Jan

    5 jaar geleden
    Kennelijk toch iemand met gezond verstand.
  • Serge Surmont

    5 jaar geleden
    Brexit is niet logisch, doch noodzakelijk om de euro te vernietigen. Kapitalistische belangen.
  • luc baken

    5 jaar geleden
    tot nu toe is europa enkel goed geweest voor de armere landen en de uitgerangeerde politiekers die er nog een vet pensioen aan overhouden . nog even op de tanden bijten en we kunnen eindelijk eens gaan beginnen met onze staatsschuld af te betalen . de britten staan er beter voor