VIDEO. Scherpschutters staan klaar, bejaarden worden in veiligheid gebracht: Clash met gele hesjes in Parijs gaat de nacht in

De sfeer in de Franse hoofdstad wordt grimmiger en grimmiger. De demonstranten zetten de gewelddadige protesten voort. Ondanks de 100 gewonden en 250 uitgevoerde arrestaties. Scherpschutters richten hun vizier op de Arc de Triomphe.

pebs

In Parijs zijn ondertussen meer dan 100 gewonden geteld en 250 mensen gearresteerd. De gewelddadig clash tussen de oproerpolitie en de gele hesjes belooft zich deze nacht verder te zetten. Tussen de gewonden zitten ook gekwetste agenten. Op de beelden is te zien hoe twee agenten een gewonde collega ondersteunen en afvoeren. Politieagenten escorteren verschillende bejaarden tussen het schroot en brokstukken op straat naar een veiligere plek. De ouderen beschermen hun ogen tegen het traangas dat de politie gebruikte tegen de gewelddadige protesteerders. Scherpschutters Scherpschutters liggen op de loer en richten hun vizier op de honderden demonstranten aan de Arc de Triomphe.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer