Vorige vrijdag legden de gele hesjes Brussel helemaal lam.
Volledig scherm
Vorige vrijdag legden de gele hesjes Brussel helemaal lam. © Lukas

Gele hesjes betogen zaterdag aan Schumanplein

Op sociale media roepen verscheidene groepen ‘gele hesjes’ op tot een nieuwe demonstratie op het Schumanplein in Brussel. De lokale politie zegt zelf dat ze nog geen aanvraag om te betogen heeft ontvangen.

7 reacties

  • marc cordewener

    5 jaar geleden
    jos De Decker, ik vrees dat het zonder amok niet gaat lukken, praten kunnen de heren beter en ze kunnen alles beargumenteren, totdat je verrekt en met de rug tegen de muur staat, dat is nl wat er nu aan de hand is. Rest maar één ding, beuk erin! Good luck Europe
  • Gerard Braeckmans

    5 jaar geleden
    Juist @ werner cerisier, dat is er ook fout gelopen met het referendum in GB. Een referendum is een richtlijn, geen verplichting. Als men vraagt om minder belastingen te betalen heb je ook een kleine 100%. Zo steekt een mens in mekaar.
  • Jan Verstrepen

    5 jaar geleden
    Hun eisen akkoord maar dingen kapotmaken neen!
  • André Ducournau

    5 jaar geleden
    Zij willen minder taksen op vervuilende wagens. Vorige week waren er 65.000 mensen aanwezig die de vervuiling willen aanpakken. We zien wel wie er meer volk kan mobiliseren.
  • Werner Cerisier

    5 jaar geleden
    De bevolking staat achter de actie. Als ge morgen een vraag lanceert zoals : wie wil er meer verdienen? Wedden dat er dan 100% achter die vraag staat maar is dat een reden om alles wat op de weg komt te vernietigen?