REUTERS
Volledig scherm
© REUTERS

Prins William vroeg zich luidop af of Meghan Markle wel de meest geschikte bruid was voor zijn broer Harry

Prins William was er niet zo zeker van dat Meghan Markle wel de geschikte bruid was voor prins Harry. Hij uitte die twijfels ook hardop tegenover de Queen en zijn broer nog voor het huwelijk in mei werd voltrokken. Dat schrijft de Britse tabloid ‘The Sun’.

5 reacties

  • Linda Wellekens

    5 jaar geleden
    Megan is als een wervelwind of een tsunami in de Britse butlerse stijfheid :-D. Ze zullen daar moeten buigen of barsten; ik denk niet dat Megan zich zal aanpassen of water in de wijn zal doen. Wees jezelf, dame, er zijn al anderen genoeg :-). En wil Harry niet mee : wég ermee.
  • Pascha Van Rossem

    5 jaar geleden
    Een vraag stellen mag altijd echter daar moet het ook bij blijven. Hij trouwt toch niet met Marckle en als Harry zijn kans wil wagen met Marckle, dan is dat zijn beslissing.
  • Linde Segaert

    5 jaar geleden
    Als iedereen zich eens met zijn eigen leven zou bemoeien zou de wereld er zoveel mooier uitzien...
  • Sandra Adriaens

    5 jaar geleden
    Losbol Harry heeft nooit een lange relatie kunnen volhouden. Toen zijn broer kinderen kreeg schoot hij in paniek. Megan was zijn catch van dat moment, ze zei ja tegen trouwen maar ik vermoed dat ze haar eigen agenda heeft: wereldfaam en verzekerde hoge bankrekening, ook in geval van scheiding. Ik geef hen 30 % slaagkans.
  • willy zachel

    5 jaar geleden
    Harry is. U eenmaal een totaal ander type dan William en Kate is een totaal ander type dan Megan maar juist daarom,zijn ze bruiden afzonderlijk het ideale paar maar de 4 samen dat zal nooit een succes worden ? Maar waarom hoeft dat ?