Thierry Baudet van Forum voor Democratie tijdens het debat in de Tweede Kamer over het Marrakech migratiepact. Het pact van Marrakech beoogt afspraken te maken over veilige en ordelijke mondiale migratie, maar is omstreden.
Volledig scherm
Thierry Baudet van Forum voor Democratie tijdens het debat in de Tweede Kamer over het Marrakech migratiepact. Het pact van Marrakech beoogt afspraken te maken over veilige en ordelijke mondiale migratie, maar is omstreden. © ANP

Nederlands parlement stemt motie van wantrouwen in debat over migratiepact weg

Een motie van wantrouwen tegen de Nederlandse regering in verband met het VN-migratiepact is gisterenavond met ruime meerderheid weggestemd. Alleen indiener Forum voor Democratie van Thierry Baudet en de PVV van Geert Wilders stemden voor de motie.

10 reacties

  • leo Daneels

    5 jaar geleden
    Ook in Nederland is enkel de bevolking zich bewust van de loer die ook hun politici hen aan draaien zijn ! Waarom geen referendum ? Maar dat zou te democratisch zijn !
  • Eida Lam

    5 jaar geleden
    "BEdoeld om irreguliere immigratie tegen te gaan" letterlijk vertaald bedoelen ze het volgende : "we gaan irreguliere immigratie gewoon regulier maken, dan is het niet irregulier meer" dat is de essentie van dat pact!
  • pierre Van den Wijngaert

    5 jaar geleden
    Als de democratie niet meer luistert naar de mensen zal de maatschappij erg verruwen Macron,Merkel,Michel zullen dan ver van de problemen vertoeven die ze uitgelokt hebben door niet naar hun bevolking te luisteren,maar die zal met de brokken moeten !even
  • paul remy lemmens

    5 jaar geleden
    ook daar leggen politici de keuze van de meerderheid naast zich neer , zij moeten de meerkost niet dragen
  • heiko werner

    5 jaar geleden
    Wij hebben geen migratiepakt nodig maar een pakt met de migranten met duidelijke regels en Konsequenzen