Kevin Sussman blaast zijn kaarsjes uit.
Volledig scherm
Kevin Sussman blaast zijn kaarsjes uit. © Instagram

‘The Big Bang Theory’-fans herkennen deze acteur na 12 jaar nog steeds niet

TVAl 12 seizoen lang speelt acteur Kevin Sussman de rol van winkeleigenaar Stuart in ‘The Big Bang Theory’. Toch blijken fans van de show hem na al die tijd nog niet te herkennen. 

0 reacties

  1. “Er kwam oud verdriet naar boven. Dat heb ik nu kunnen loslaten”: Axel Daeseleire gaf zich (letterlijk) bloot tijdens tantrasessie
    PREMIUM
    TV

    “Er kwam oud verdriet naar boven. Dat heb ik nu kunnen loslaten”: Axel Daeseleire gaf zich (letterlijk) bloot tijdens tantrases­sie

    Toen Axel Daeseleire (55) zijn meest persoonlijke reeks van ‘Axel gaat binnen’ aankondigde, méénde hij het ook. De programmamaker maakte indruk toen hij in de recentste aflevering volledig naakt ging, als dank voor de tantrasessie die hij mocht ervaren. Daarnaast toonde hij ook ongeremd zijn emoties toen onverwerkte gevoelens naar boven kwamen. Axel legt onomwonden uit hoe hij tantra beleeft, waarom het niet zomaar een ‘orgie’ of sekte is en waarom hij zich letterlijk blootgaf. “Ik ga al meer dan 10 jaar naar een psycholoog, maar hier kom je echt tot de essentie.”
  2. Ruben en Manu kennen de pijn van net voor finale van ‘De mol’ te sneuvelen: “Nochtans had ik de ultieme tip in mijn molboekje staan”
    PREMIUM
    TV

    Ruben en Manu kennen de pijn van net voor finale van ‘De mol’ te sneuvelen: “Nochtans had ik de ultieme tip in mijn molboekje staan”

    Charlotte, Michaël, Bernard en Senne strijden zondag in de voorlaatste aflevering van ‘De mol’ voor de drie finale-tickets. Wie sneuvelt er nog op de valreep? Ruben Van Gompel en Emanuelle (Manu) Santana Marques weten precies hoe pijnlijk het is om af te vallen met zicht op het eindspel en de bijhorende geldpot. Waarom haalden zij destijds de grote finale nét niet en hoe blikken zij terug op hun vroegtijdige exit? En wie is dit jaar hun hoofdverdachte? “Ik vind dit de moeilijkste editie ooit.”