Een grimmige betoging van gele hesjes in Brussel eindigde vorige vrijdag met tientallen aanhoudingen. Twee politievoertuigen gingen in vlammen op, zie onder.
Volledig scherm
Een grimmige betoging van gele hesjes in Brussel eindigde vorige vrijdag met tientallen aanhoudingen. Twee politievoertuigen gingen in vlammen op, zie onder. © REUTERS

Gele hesjes betogen zaterdag aan Europees parlement: automobilisten moeten Brussel absoluut vermijden

De Brusselse politie verwacht zich aanstaande zaterdag aan heel wat verkeershinder, nu er een nieuwe, Europese betoging van de gele hesjes is aangekondigd.  De politiezone Brussel Hoofdstad - Elsene roept automobilisten op de hoofdstad zaterdag zoveel mogelijk te mijden.

5 reacties

  • patrice montbelui

    5 jaar geleden
    Hopelijk kunnen ze de ivoren toren bewoners een beetje veel schrik bezorgen , maar in het weekend wordt daar toch niet gewerkt moeten ze uitrusten van het feestvieren in de week.
  • Jan Smet

    5 jaar geleden
    Ik leef in een vrij land, betaal belastingen en wil mij kunnen verplaatsen waar ik wil. Hou die onnozele Pipo's weg uit onze hoofdstad want dat kost ons alleen maar geld !
  • Piet Mastur

    5 jaar geleden
    De bevolking is de politiek duidelijk meer dan beu !! Politiekers hebben te lang de wil van het volk genegeerd en gedacht dat ze met alles weg kunne komen! Meer nog, ze gaan lijnrecht tegen de mening van de burger in! Het volk heeft nochthans de uiteindelijke macht! Laat ze er eens gebruik van maken !
  • martin govaert

    5 jaar geleden
    Geef de politie meer bevoegdheden om zo een betogingen aan te pakken . Nultolerantie tegen oproerkraaiers.
  • benny vandersanden

    5 jaar geleden
    Roep die betogers maar op om Brussel te vermijden. Bestuurders die niets met die betogingen te maken willen hebben horen daar niet de dupe van te worden