Illustratiefoto.
Volledig scherm
Illustratiefoto. © EPA

Nissan blundert opnieuw met kwaliteitscontrole: 150.000 auto’s teruggeroepen

Nissan roept circa 150.000 auto's terug naar de garage in Japan. Opnieuw zou de interne kwaliteitscontrole gefaald hebben. Dat erkende Nissan na berichtgeving door de Japanse zakenkrant Nikkei.

5 reacties

  • freddy tormans

    5 jaar geleden
    nissan , mag blij zijn dat het destijds een samenwerking met renault heeft bewerkstelligt, ander waren er al 10 jaar 2 automerken minder
  • Philip Lievens

    5 jaar geleden
    De 1,5 dci is een schitterende motor die zelfs door Mercedes gebruikt wordt!
  • Paul Janssens

    5 jaar geleden
    Sinds de samenwerking met Renault gaat de kwaliteit van Nissan achteruit,bv de 1.5 dieselmotor van Renault deugd niet en men vind die terug in Nissans.Andere Japanse merken zijn veel betrouwbaarder dan eender welk Europees merk.
  • Michel Jacobs

    5 jaar geleden
    Technisch gaat Nissan steeds verder achteruit sinds de fusie met Renault. Dat terwijl de Fransen duidelijk geprofiteerd hebben van de Japanse know-how.Overigens siert het de Japanse autobouwer dat het zijn wagens terugroept, ik heb het zelf al meerdere malen meegemaakt dat Duitse autobouwers zoals VW, doen of hun neus bloed wanneer er iets aan de veiligheid scheelt.
  • Hendrik Patyn

    5 jaar geleden
    Ik heb zelf een Nissan en ook Toyota's en Honda's, Toyota en Honda zijn super betrouwbaar en kwalitatief hoogstaand, Nissan is onbetrouwbaar, al veel problemen mee gehad, niet te vergelijken met de andere 2 Japanners.