REUTERS
Volledig scherm
PREMIUM
© REUTERS

Messi benadert nu ook met zijn vrijschoppen de perfectie: "Voor hem is het als een strafschop”

Buitenlands voetbalNiet alleen zijn onnavolgbare solo’s gaan tegenwoordig viraal. Meer dan ooit is Lionel Messi de koning van de perfecte vrije trap. “Hij heeft een techniek gevonden waarbij hij zich comfortabel voelt.”

5 reacties

  • ETIENNE LOGIST

    5 jaar geleden
    Messi denkt, zoals in schaken, 3 stappen meer vooruit dan een andere speler. Hij wacht af om vervolgens als een duiveltje uit een doosje de bal op te eisen en zijn plannetje magistraal uit te voeren.
  • Nathalie Nagels

    5 jaar geleden
    Dat Messi de beste is staat buiten kijf. Maar zeggen dat Ronaldo alleen maar loopt en schiet is toch om te lachen hoop ik?
  • Geert De poorter

    5 jaar geleden
    Messi-Ronaldo zijn gewoon de allerbeste niemand maar ook niemand komt in de buurt van deze twee! Deze week had men kritiek op Messi dit weekend was zijn reactie daarop,als je dit kunt ben je een topper!
  • Charlie Sieber

    5 jaar geleden
    Christiaan Goethals je hebt 100% gelijk, en ik mag zeggen dat ik vanaf 1962 het voetbal volgt en de grootste voetballers life hebben mogen meemaken. George Best, Pele, di Stefano, Eusebio, Cruyff, Maradonna etc.etc, maar ik heb nog nooit een speler gezien en meegemaakt als Messi. Wat Messi doet is gewoon buitenaards, dat staat zo ver boven de werkelijkheid, totaal met niemand te vergelijken.
  • Christiaan Goethals

    5 jaar geleden
    Messi is gewoon de beste, technisch, snel, precies en ongelofelijk overzicht, toch wat anders of dat enkel lopen en schieten bij Ronaldo.