Het Europees Parlement in Straatsburg.
Volledig scherm
Het Europees Parlement in Straatsburg. © Photo News

Twee op drie Europarlementsleden willen humanitaire visa voor asielzoekers in ambassades

AsielzoekersHet Europees Parlement wil dat de Europese Commissie een humanitair visum in het leven roept dat asielzoekers in de ambassades van de lidstaten kunnen aanvragen. Zo moeten ze toegang krijgen tot die lidstaat om asiel aan te vragen.

9 reacties

  • Richard Roose

    5 jaar geleden
    Wat zit daar in hun drinkwater ?? Gezond verstand is daar onbestaande !! Hoe kunnen we deze in godsnaam aan hun verstand brengen dat de burger dit NIET wil ? Hoe krijg je die aan het luisteren ??
  • Daniel Van Nuffel

    5 jaar geleden
    Om angstig te worden, alles gebeurd boven de hoofden van gewone mensen die dit allemaal NIET willen Hopelijk zal er ooit met deze politici afgetekend worden.
  • Jean-Paul Halsberghe

    5 jaar geleden
    De kosten in Belgie van de illegalen laten betalen door hun eigen ambassades.. Vb, Alle kosten van illegale Nigerianen die zich een weg naar hier hebben geforceerd laten betalen door de Nigeriaanse Ambassade. Poepsimpel: illegale Immigratie op 3 maanden weg en foetsie....
  • vandekempen bart

    5 jaar geleden
    dus ook via het europees parlement is de marakech coalitie de sluizen helemaal aan het open zetten! en de belastingbetaler zal dat betalen. iedereen ter wereld kan dus in zijn eigen land een asielvisum voor een europees land gaan aanvragen. onvoorstelbaar!
  • Edwin De Paepe

    5 jaar geleden
    Wat een waanzin. Met een humanitair visum komt men het land in om hier asiel aan te vragen. En bij afwijzing blijven ze gewoon. Alle grenzen gewoon afschaffen lijkt me nog gemakkelijker.