Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Vlaamse actrice gaat vijf uur lang de confrontatie met Franse Weinstein aan: “Ik kon al zijn leugens doorprikken”

ShowbizzSand Van Roy (27), de Vlaamse actrice die regisseur Luc Besson (59) een half jaar geleden beschuldigde van verkrachting, is de confrontatie met de man voor het eerst aangegaan. De twee gaven elk hun versie van de feiten in een vijf uur durend verhoor. “Ik kon zijn leugens één voor één doorprikken”, zegt ze.

17 reacties

  • Johan Van den Bergh

    5 jaar geleden
    Zij heeft zichzelf goed verdedigd, groot gelijk van haar. Hopelijk worden anderen door haar aangemoedigd ook klacht neer te leggen
  • Fred Fred

    5 jaar geleden
    Vlg mij is verkrachtig als het tegen je wil is. Indien je met iemand in bed springt om jezelf te verbeteren, is dat geen verkrachting. Dat machtige mensen "proberen", dat kan je inderdaad laakbaar vinden maar niemand verplicht die vrouwen om er op in te gaan, he. Als je dat wel doet, is dat je eigen keuze. Nadien niet bleiten.
  • Gerd Peeters

    5 jaar geleden
    Als je zoiets meemaakt dan wacht je geen jaren, zelfs niet voor je carrière.
  • wim CLAES

    5 jaar geleden
    ik denk dat het psychologische effect bij verkrachtingen of dergelijke relaties sterk wordt onderschat. hoeveel vrouwen blijven niet bij de man die hun elke dag verrot klopt? niet iedereen is even sterk als sommigen die hier reageren. en naders voor de criticasters: de polygraaf...
  • Laura Van Overstraeten

    5 jaar geleden
    Sterke vrouw?!? Dit jarenlang toelaten omdat je rolletjes wil? Ik had eigenlijk nog nooit van haar gehoord! Maar als je verkracht wordt dan ga je meteen aangifte doen en dan wacht je geen jaren. Blijkbaar was haar carrière toch belangrijker dan haar eerbaarheid.