Het gesloten gezinscentrum in Steenokkerzeel.
Volledig scherm
Het gesloten gezinscentrum in Steenokkerzeel. © Photo News

Opnieuw gezin met kinderen opgesloten in 127bis in Steenokkerzeel

Sinds dinsdag is opnieuw een gezin met kinderen ondergebracht in het gesloten gezinscentrum 127bis in Steenokkerzeel. Dat meldt de Franstalige vleugel van Amnesty International België vanavond en is bevestigd door de dienst Vreemdelingenzaken. Het gaat om een Oekraïens paar met drie kinderen. 

37 reacties

  • Paul Bogaerts

    5 jaar geleden
    Ik ken er die heel graag daar met hun kinderen willen opgesloten worden. Is een hotel tegenover waar ze nu wonen!
  • Ludovic De Beuckeleer

    5 jaar geleden
    Amnesty is goed in het verdraaien van de waarheid, de ouders willen niet terug naar land van herkomst , en de kinderen zijn daar nu de dupe van volgens amnesty, wel de schuld ligt geheel bij de ouders , als ze terug gegaan waren dan zaten ze niet in een centrum dat meer op een hotel lijkt dan op een centrum. van mij mogen ze de geldkraan dicht draaien van zulke organisaties die ons geld misbruiken . ik geef ze geen cent.
  • Julien Cuypers

    5 jaar geleden
    Er zijn nog veel van onze eigen burgers die nog niet zo wonen als zij! Wat een klucht om dit weer af te breken! STOP die subsidies aan al die NGO en per direct,dit is ONS geld.
  • Peeters Freddy

    5 jaar geleden
    Uitgeprocedeerd en niet willen vertrekken !, kan de regering daar dan niet strenger op toe zien en die mensen op een vliegtuig zetten.
  • Francois Sals

    5 jaar geleden
    in feite zitten ze daar goed en nog wel op kosten van de belasting betaler , beter dan op straat ,nu nog het vliegtuig op en naar land van herkomst .