In 2017 kreeg Assita Kanko nog een ‘Ebbenhouten Spoor’ uit handen van Zuhal Demir, dat is een prijs van de N-VA voor een ‘verdienstelijke nieuwe Vlaming’
Volledig scherm
In 2017 kreeg Assita Kanko nog een ‘Ebbenhouten Spoor’ uit handen van Zuhal Demir, dat is een prijs van de N-VA voor een ‘verdienstelijke nieuwe Vlaming’ © Photo News

Assita Kanko (ex-MR) stapt over naar N-VA: “De partij brengt een duidelijk en eerlijk verhaal, zeker over migratie en integratie”

Voormalig MR-politica Assita Kanko zal bij de komende verkiezingen opkomen voor N-VA. Dat maakt de partij vandaag bekend.

66 reacties

  • Jef Verbrugge

    5 jaar geleden
    Wat je met geld al niet kan doen. Geen Belgen zijn er ooooooo zo gevoelig voor
  • Marc Baeyens

    5 jaar geleden
    Dat wil wat zeggen als dergelijke personen kiezen voor N-VA. Die fabeltjes van haatzaaier Calvo krijgt weeral ferme tegenwind, evenals de leugens van alle Franstalige partijen. Hoe lang gaat het nog duren voor aleer die N-VA-getraumatiseerden eindelijk eens gan stoppen zich belachelijk te maken.
  • jozef lemmens

    5 jaar geleden
    Ik kan mijn ogen niet geloven van wat ik hier allemaal lees . Weer maar een bewijs wat voor kazakkendraaiers de NVAers zijn. Het zal hen een serieuse duit gekost hebben; Hoe kan iemand nu toch betrouwbaar zijn wanneer men zo van de ene hak op de andere springt zoals zij doet . Maar ja soort zoekt soort zeggen ze niet waar? Net als wij gewoon zijn van de NVA leden! Wat de NVA toch allemaal moet doen om stemmen te krijgen. Lol!
  • Roger Deprez

    5 jaar geleden
    Het is niet de eerste en het zal ook niet de laatste zijn.
  • Anoniem

    5 jaar geleden
    Assita Kanko, heeft altijd heel open en eerlijk gecommuniceerd ook toen ze nog lid was van MR, ze had een eigen visie en heeft altijd eerlijk geweest tegenover de Vlamingen. Ze volgde niet de lijn van de Brusselse politici die zich populair maken die maatschappelijke problemen verzwijgen door de Vlamingen te stigmatiseren. Cas Van der taelen heeft ook geen plaats meer gekregen bij Groen omdat hij de samenlevingsproblemen in Brussel durfde benoemen.